Ovčina: Pobjede su nam dale vjetar u leđa

Velež sve bliže opstanku

Ovčina: Pobjede su nam dale vjetar u leđa

M. Maksimović

Ponovo je po okončanju utakmice na stadionu Rođeni u Mostaru iz svlačionice odjekivala pjesma igrača Veleža.

Oni su ovog puta porazili Slogu iz Siminog Hana kojoj su tako pokvarili ambicije za plasman u Premijer ligu, približivši se za korak opstanku u Prvoj ligi Federacije BiH.

“Važno je što smo pogodak postigli odmah na otvaranju, a što je bez sumnje bio šok za Slogu. U nastavku smo uspjeli poentirati još dva puta i utakmicu privesti kraju u miru“, rekao je oporavljeni Haris Ovčina koji je zaigrao nakon dužeg perioda i koji je odmah na prvoj utakmici izborio jedanaesterac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Bolji smo od Sloge, a posljednje utakmice okazale su da smo samo malo organizovaniji bili na početku sezone da bismo se danas borili za Premijer ligu. Posljednje pobjede dale su nam vjetar u leđa, a novu, treću zaredom očekujem na utakmici narednog kola u Novom Travniku. Hvala navijačima koji su nas i ovog puta podržali. Velež će se uskoro vratiti tamo gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga“, dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi