Novi fudbaler Slobode za SportSport.ba

"Ovo je moj grad i prilika da se odužim Slobodi "

E. Dindić

Sjajni veznjak Amer Osmanagić danas je i zvanično postao novi fudbaler Slobode. 

Nakon potpisa ugovora za ekipu sa Tušnja govorio za portal SportSport.ba te je poručio da je veoma sretan što je ponovo došao kući. 

"Moram da vam kažem da sam jako sretan i pomalo uzbuđen jer nije mala stvar vratiti se u svoj grad i u svoj klub u kojem sa započeo svoju omladinsku karijeru i napravio prve fudbalske korake. Vraćam se poslije čitavih 15 godina izbivanja i jako sam zadovoljan i sretan što smo uspjeli pronaći zajednički jezik i na obostrano zadovoljno sam se vratio i potpisao ugovor sa Slobodom", kazao je Osmanagić te dodao: 

"Drago mi je što je klub, na čelu sa upravom sa predsjednikom i sa trenerom pokazao želju da se ja vratim i da igram u Slobodi. Moja očekivanja su da najprije opravdam povjerenje koje u mene trener i klub polaže. Moje lične ambicije su da odigram najbolji fudbal koji mogu, da igram na visokom nivou i da budem u dobroj  formi jer mislim da je to najmanje što mogu pružiti klubu u kojem sam ponikao. Ovo je moj grad i ovo je moj klub i moja prilika da se nekako odužim Slobodi" kazao je Osmanagić. 

 Pozvao je navijače da daju podršku klubu u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moja poruka navijačima je jasna, Slobodu sam uvijek pratio i bilo mi je drago kada sam gledao ispunjen Tušanj. Pozivam ih  da nas podrže ove sezone i da u svakoj domaćoj utakmici ispune Tušanj u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje i da opravdamo podršku navijača.", zaključio je Osmanagić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti