"Ovo je pobjeda za Rustemovića i Crnkića"

Ivetić: Bolji smo od Želje

"Ovo je pobjeda za Rustemovića i Crnkića"

M. Šljivak

Fudbaler Sarajeva Perica Ivetić pobjedu nad gradskim rivalom Željezničarom u velikom derbiju posvetio je Edinu Rustemoviću i Nerminu Crnkiću koji su primorani da napuste klub zbog prijetnji koje su dobili.

Defanzivac Bordo tima je istakao kako su svi igrali za dvojicu fudbalera koji su napustili klub i grad.

"Nakon svega što se desilo, igrali smo za Rustemovića i Crnkića i ovo je pobjeda za njih", rekao je Ivetić, te je dodao da je Sarajevo pokazalo kako je mnogo bolji tim od Željezničara.

"Danas smo pokazali uz dužno poštovanje Želji, da smo puno bolja ekipa i šteta je što vjerovatno nećemo doći do titule. Nadam se da će ova ekipa u budućnosti osvarit rezultate koji se od njih očekuju. Dok ima teoretske šanse, mi ćemo se boriti za titulu", rekao je Ivetić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za titulu su ekipi Sarajeva, osim eventualne pobjede u Krupi, potrebni kiksevi Željezničara i Zrinjskog u duelima protiv Radnika i Slobode.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije