Pajić u Širokom, Valjić u Mostaru

Poznata službena lica za duele polufinala Kupa BiH

Pajić u Širokom, Valjić u Mostaru

Revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su u srijedu, a susreti koji će odlučiti finaliste igrat će se u Hercegovini. 

Široki Brijeg će na Pecari pokušati nadoknaditi dva gola zaostatka iz Zenice. Duel Širokog i Čelika počet će u 19 sati, a pravdu na ovom susretu dijelit će Danijel Pajić iz Bijeljine. Njegovi pomoćnici bit će Goran Dujak iz Odžaka i Senad Ibrišimbegović iz Travnika. Četvrti sudija će biti Davor Beljo, a peti i šesti, Irfan Peljto, odnosno Emir Spahalić. 

Duel Zrinjskog i Sarajeva na rasporedu je u srijedu od 18 sati, a glavni sudija na ovom susretu bit će Ognjen Valjić. Zanimljivo je da je Valjić Sarajevu sudio i u duelima četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Željezničara. Pravdu je dijelio i na Grbavici i na Koševu. Njegovi pomoćnici bit će Sreten Udovičić iz Prijedora i Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudija je Dario Primorac, a peti i šesti, Vladimir Bjelica, odnosno Tomislav Čuić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.