Panenka Jusufbašića za ovacije na Otoci

Majstorija napadača Olimpika

Panenka Jusufbašića za ovacije na Otoci

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika u srijedu su savladali GOŠK iz Gabele sa visokih 4:0, te tako izborili plasman u četvrfinale Kupa BiH.

Tim sa Otoke pružio je svoju najbolju partiju ove sezone, pa gosti i nisu imali mnogo šansi da rezultat bude u njihovu korist.

U pobjedi izabranika Mirze Varešanovića istakao se i 27-godišnji napadač Sabahudin Jusufbašić koji je napokon dobio priliku i iskoristio je najbolji mogući način.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jusufbašić je mrežu svog bivšeg tima zatresao u 38. minuti sa 11. metara. I to na veoma lijep način, panenkom, zbog koje je i zaradio aplauze publike ali i svojih saigrača, te trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi