Panić: Biće teško gostovanje, nadam se pobjedi

Proleter gostuje Ljubiću

Panić: Biće teško gostovanje, nadam se pobjedi

D. Vejo

U okviru 23. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, fudbaleri Proletera idu na gostovanje u Prnjavor kod tamošnje ekipe Ljubić.

Teslićani u ovaj meč ulaze sa dosta samopouzdanja jer su u prošlom kolu na svom terenu savladali ekipu Jedinstva. Protivnika ne potcjenjuju, te znaju kolika je važnost predstojećeg meča.

"Očekuje nas jedno veoma teško gostovanje u Prnjavoru. Iako smo u prvom dijelu sezone došli i više nego lako do bodova i pobjede, sada su stvari malo drugačije", za SportSport.ba je izjavio vezni igrač Proletera Nenad Panić.

"Ljubić je u proljetnom dijelu šampionata mnogo jača ekipa, igraju dosta kvalitetniji fudbal. Ali mi idemo sa puno ambicija u nadi za novom pobjedom. Atmosfera u timu je i više nego odlična tako da se nadamo ćemo se u Teslić vratiti sa nova tri boda", dodao je Panić.

Meč između Ljubića i Proletera igra se sutra sa početkom od 16 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi