Panionios slavio, Mahmutoviću drugo poluvrijeme

Nova pobjeda Panioniosa

Panionios slavio, Mahmutoviću drugo poluvrijeme

Fudbaleri Panioniosa slavili su danas pobjedu u okviru grčkog prvenstva protiv Xanthija sa 2:0.

Domaći su poveli u 22. minuti pogotkom Korbosa, a već pred kraj prvog dijela meča Pablo je olakšao posao Panioniosu jer je dobio drugi žuti karton i ostavio svoje saigrače na cjedilu.

U drugom poluvremenu ušao je i naš internacionalac Aidin Mahmutović i to u 53. minuti. Bio je ovo već drugo nastup za Mahmutovića u dresu novog kluba nakon što je debitovao prije osam dana.

Do kraja su domaći stigli do još jednog pogotka, a strijelac je bio Ben Nabouhane sa jedanaest metara u 66. minuti. Panionios je nakon ove pobjede skočio na drugo mjesto na tabeli sa 35 bodova, dok je Xanthi ostao na četvrtom mjestu sa tri boda manje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi