Papadopoulosa čeka teška kazna nakon udaranja Zukanovića

Dobio direktan crveni karton

Papadopoulosa čeka teška kazna nakon udaranja Zukanovića

Sinoćnji meč između naše reprezentacije i selekcije Grčke obilježen je i fizičkim obračunom fudbalera u drugom poluvremenu.

Epilog cijele priče bio je drugi žuti karton za našeg kapitena Edina Džeku i direktan crveni karton za grčkog štopera Kyriakosa Papadopoulosa.

Kako prenose grčki mediji, Papadopoulos neće dobro proći nakon što je udario Ervina Zukanovića, već ga očekuje duža suspenzija.

Naime, oni smatraju da bi njihov štoper i fudbaler Leipziga moga biti suspendovan na čak tri utakmice što će svakako biti problem za njihovu reprezentaciju.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti