Papaz između Njemačke i Veleža

Čeka vizu

Papaz između Njemačke i Veleža

M. Maksimović

Iako je polusezona okončana još prije dvadeset dana, u Veležu je i danas radon. Rođeni treniraju dva puta dnevno gotovo svakog dana, ali na treninzima nema Nove Papaza koji isčekuje vizu za Njemačku.

“Od stručnog štaba i Uprave dobio dopuštenje da se vratim kući kako bih riješio pitanje vize. Kada dobijem odgovor iz Ambasade, znat ću svoje naredne korake. Bez obzira na ishod, vrata Veleža su mi otvorena i rado ću se pojaviti u januaru ukoliko dobijem negativan odgovor i ne odem u Njemačku. Ljudi u klubu su bili maksimalno korektni, podržali su moju odluku, ali nisu ni skrivali želju da me i na proljeće vide u dresu Veleža”, izjavio je Papaz.

Ponosan je kaže i što je bio dio Veleža u najtežem trenutku za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Moj utisak je da je Velež najveći klub u BiH. U Mostaru sam jako lijepo prihvaćen i u Veležu sam se osjećao kao kod kuće”, dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi