Pape u ponedjeljak otkriva karte

Uoči duela sa Slovačkom

Pape u ponedjeljak otkriva karte

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će početkom narednog mjeseca, tačnije 6. i 9. septembra odigrati dva kvalifikacijska susreta sa Slovačkom.

Nakon prijateljskog susreta sa Sjedinjenim Američkim Državama u kojem je naš nacionalni tim poražen sa 4:3, u septembru nas očekuju mnogo važniji susreti sa Slovačkom.

Eventualne pobjede u oba susreta Zmajeve bi približile na korak do Brazila, a selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić će 26. avgusta objaviti imena igrača na koje računa za ove veoma važne utakmice.

Okosnica tima je poznato, a da li će Sušić iznenaditi bh. javnost nekom novim pozivom, saznat ćemo u ponedjeljak u 11:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.