Paritzan u polufinalu

Football friends

Paritzan u polufinalu

Prvi polufinalista 12. međunarodnog kadetskog turnira "Football friends" je ekipa Partizana.

Beograđani su savladali dvostrukog osvajača turnira, ekipu podgoričke Budućnosti tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca sa 3:1, pošto je regularni dio meča završen bez golova - 0:0.

Junak pobjede je golman "crno-belih" Branislav Đokić koji je odbranio tri penala i nakon meča bio je i više nego zadovoljan današnjim izdanjem njegovog tima.

"Mislim da smo čitavu utakmicu bili bolji, imali smo više loptu u svom posjedu. Bila je tvrda utakmica, a protivnik za svaki respekt i poštovanje. Na kraju nas je poslužila i sreća. Odbranio sam tri penala i time svom timu omogućio plasman u polufinale, moram biti zadovoljan", rekao je Đokić.

PARTIZAN - BUDUĆNOST  3:1 (0:0)

PARTIZAN: Đokić, Smunović (Đokić), Radović, Zekaj, Zejić, Vještica, Vujić, Pantazis, Ilić (Antonijević), Milosavljević, Zuvić (Bajić). 

BUDUĆNOST: Vukašinović, Dinoša, Tući, Bakrač, Dragović, Terzić, Stjepović (Milačić), Ljiljanović (Barjaktarović), Roganović (Šušić), Vukčević (Klikovac), Bakić.

Piše: Maja Kostović

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi