Partizan na domaćem terenu savladao Jedinstvo

Utakmica 22. kola Regionalne lige RS - Istok

Partizan na domaćem terenu savladao Jedinstvo

M. Jakovljević

Fudbaleri Partizana iz Donje Trnove savladali su na domaćem terenu Jedinstvo iz Ročevića (1:0) u okviru 20. kola Regionalne lige RS - Istok.

Domaćin je u ovu utakmicu ušao sam imperativom pobjede, te je cijelu utakmicu igrao sa dozom opreznosti. Odlučujući trenutak ove utakmice desio se u drugom dijeli kada je rezervista M. Mihailović pogodio za pobjedu Partizana.

Gosti su nakon toga imali nekoliko dobrih prilika, ali nisu uspjeli da izjednače, te su bodovi ostali u Donjoj Trnovi.

Partizan: Živanović, P. Mihailović, Gavrić, Đurđević, Lazić, Trivković, Mitrović, Sekanić, D. Mihailović,  P.Mitrović, Gligorević. Igrali su još: M. Mihailović, Jović.

Jedinstvo: Lukić, D. Aćimović, Stanojević, Tokanović, Mićić, Sekulić, A. Stanojević,  D. Stevanović, Obradović, Ilić, Lazić. Igrali su još: Vasić, Vuković, N. Stevanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi