Pavić: Pokušat ćemo s kombinovanom ekipom proći Vitez

Trener Čelika nakon žrijeba

Pavić: Pokušat ćemo s kombinovanom ekipom proći Vitez

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u okviru 1/16 finala Kup-a BiH snage će odmjeriti s ekipom Viteza. Utakmica će se igrati na Bilinom polju, a stručni štab Zeničana zadovoljan je time što će utakmicu igrati u Zenici.

Šef struke Boris Pavić ne brine toliko o Vitezu, jer u nedjelju imaju veoma važnu utakmicu protiv Slavije u gostima.

"Mogli smo dobiti jaču, ali i neku slabiju ekipu, međutim zadovoljan sam što se igra jedna utakmica i to na našem terenu. Vitez će sigurno kombinovati sa sastavom jer je i njima kao i nama važnije prvenstvo. Vidjet ćemo do naredne srijede šta će se dešavati, ali vjerovatno ćemo s kombinovanom ekipom pokušati osigurati prolazak u narednu fazu takmičenja", nada se Pavić.

Biće to prilika za igrače s manjom minutažom da se nametnu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Utakmica protiv Viteza je savršena za pojedince da se nametnu i skrenu pažnju na sebe. Imat će sve uslove da odigraju kvalitetnu utakmicu, te se nadam najboljem. Nama su bitnije utakmice u Premijer ligi, prvo u nedjelju protiv Slavije, pa onda protiv Borca na Bilinom polju. Vjerujem da ćemo naredne tri utakmice prebroditi na pravi način", kazao je za SportSport.ba strateg Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije