Pavić presudio Drini u Janji

Podrinje slavilo protiv Zvorničana

Pavić presudio Drini u Janji

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja iz Janja su u trećem kolu Prve lige Republike Srpske minimalnim rezultatom savladali ekipu Drine iz Zvornika na svom terenu, bilo je 1:0 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga. Igra se u većini slučajeva svodila na sredinu terena, dok je zabilježen po koji pokušaj kako sa jedne tako i sa druge strane, ali sve je ostalo na tome. Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale.

A onda, usljedio je drugio dio susreta. Na prvo uzbuđenje čekalo se sve do 65. minute meča kada domaćina u vodstvo dovodi Pavić solo prodorom, a na ispostavit će se da postavlja i konačan rezultat. 

Nakon dva odigrana kola, Podrinje ima šest bodova, tačnije dva trijumfa i poraz.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi