Golman bordo tima

Pavlović: Moramo se podići iz ove situacije i dati maksimum

Golman Fudbalskog kluba Sarajevo Bojan Pavlović će se i sutra naći među stativama bordo kluba na utakmici protiv Željezničara.

Pavlović je ove sezone dva puta sačuvao svoju mrežu u duelima sa najvećim rivalom, a volio bi da tako bude i ovoga puta.

"Mi u ovaj derbi ulazimo poslije jedne jako teške nedjelje za nas, gdje smo se dosta iscrpili i na fizičkom i na emotivnom planu. Ali, motiva nam neće nedostajati. I dalje imamo matematičke šanse za naslov prvaka i dok god je tako, mi ćemo se nadati i boriti. Ovo je posljednja utakmica pred našom publikom u ovoj sezoni i želja nam je da stignemo do tri boda i da se tako oprostimo od navijača za ovu sezonu", rekao je Pavlović, te dodao:

"Nije lako izgubiti na ovaj način kao mi u Širokom, ali i u Mostaru. Moramo se podići iz ove situacije kakva god ona bila. Željo je tvrda ekipa, između sebe ćemo se dogovoriti kako ćemo igrati. To je derbi koji odluči jedan momenat, trenutna forma nema veze s tim i najbitnije je da spremni izađemo na teren i da damo maksimum. Želji odgovara bod, ali ne mislim da su u prednosti jer je pod daleko većim pritiskom nego mi. Vjerujem da će igrati zatvorenije, ali nas to ne zanima previše".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Sarajeva i Željezničara igra se u subotu na Koševu s početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti