Glasnogovornica N/FSBiH

Pecikoza: Malo smo umorni, ali je atmosfera odlična

Glasnogovornica N/FSBiH Slavica Pecikoza obratila se predstavnicima bh. medija koji su u Andoru stigli pratiti našu reprezentaciju.

Prema njenim riječima, u ekipi vlada blaga iscrpljenost zbog dosta zahtjevnog puta, ali je atmosfera odlična.

"Ekipa je doputovala oko 17 sati. Nakon odličnog leta iz Sarajeva igrači nisu imali mnogo vremena za odmor, jer smo tri sata proveli u autobusu. Na ovom istom stadionu ćemo sutra imati zvanični trening i press konferenciju, dok će večerašnji biti zatvorenog tipa", rekla je Slavica Pecikoza i dodala:

"Niko nije povrijeđen, svi igrači su zdravi i atmosfera je odlična. Igrači su malo umorni, pa će ovaj trening biti više u svrhu relaksacije, da se igrači malo 'istegnu' nakon napornog putovanja".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.