Pehlić: Moja velika želja bila je utakmica protiv Sarajeva

Igman u srijedu igra Kup

Pehlić: Moja velika želja bila je utakmica protiv Sarajeva

Igman je nastavio sa rasprodajom bodova u Konjicu. Uprkos promjeni na klupi Konjičani su ponovo zakazali i razočarali svoje navijače.

Na sreću na startu je osvojeno pet bodova, pa Konjičani još uvijek nisu u opasnoj zoni, makar su tek jedno mjesto iznad crte.

“Golovi koje smo primili su plod naših grešaka. To nam se u budućnosti ne smije dešavati. Prava na novi kiks pred našim navijačima nemamo. Navijači su uz nas i mi im se moramo odužiti,” kazao je iskusni Edin Pehlić koji je jučer bio jedini strijelac za Igman.

U srijedu je na programu utakmica Kupa BiH. U Konjicu će gostovati Pehlićev nekadašnji klub, Sarajevo.

“Istinski se radujem toj utakmici. Drago mi je u neku ruku što smo izvukli Sarajevo jer će u srijedu biti praznik fudbala u Konjicu. Moja velika želja je bila utakmica protiv Sarajeva,” dodao je Pehlić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.