Pejić: Sve osim pobjede bilo bi ravno čudu

Fudbaler Zvijezde pred Podgrmeč

Pejić: Sve osim pobjede bilo bi ravno čudu

Zvijezda ove sezone namjerava izboriti ekspresni povratak u BH Telecom Premijer ligu BiH. 

Nakon poraza u Bihaću u Zvijezdi su maksimalno skoncetrisani na sutrašnju utakmicu protiv Podgrmeča, a prvotimac Matijas Pejić ne potcjenjuje protivnika i smatra da njegov tim mora na terenu dokazati ulogu favorita.

"Atmosfera u timu je dobra, iako priznajem da nam je teško pao poraz u Bihaću. Očekivali smo pobjedu, a zašto i kako je nismo ostvarili je duga priča. Cijelu sedmicu smo se pripremali za Podgrmeč i morat ćemo dati maksimum da dođemo do pobjede. Sve osim toga bilo bi ravno čudu", kazao je Pejić uoči utakmice. 

Tim iz Gradačca se nakon osam odigranih kola nalazi na osmoj poziciji, ali unatoč tome Pejić i dalje vjeruje u plasman u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sezona je duga, prošlo je tek osam kola i nema razloga da se predajemo. Dosta novih igrača je stiglo u Zvijezdu, upoznajemo se kao ekipa i vidi se da se dižemo. Vjerujem da ćemo na kraju sezone imati razloga za slavlje", riječi su donedavnog fudbalera Veleža.  

Trener Nedim Jusufbegović u sutrašnjoj utakmici jedino neće moći računati na Marija Mornara koji je povrijeđen od priprema. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.