Peko danas na pregledu, Jamak se vraća

Povrede Plemića nakon Tušnja

Peko danas na pregledu, Jamak se vraća

M. Maksimović

Nogometaš Zrinjskog Ivan Peko će danas biti podvrgnut pregledu ultrazvukom kako bi se ustanovilo koliko je ozbiljna povreda mišića zadnje lože koju je zadobio u utakmici protiv Slobode.

Na Tušnju je zbog povrede igru morao napustiti i Nermin Jamak, ali prvi pregled sugeriše da se ne radi o ozbiljnoj povredi, te da bi se Jamak već sutra trebao uključiti u trenažni proces.

Probleme s povredom u posljednje vrijeme imali su i Pero Stojkić i Danijel Graovac, ali će i jedan i drugi kako stvari stoje nakon uspješnog oporavka biti spremni već za naredni meč protiv Krupe.

Zrinjski se trenutno nalazi na drugom mjestu Lige za prvaka, a u narednom kolu će u goste Krupi.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi