Peko: Ne smijemo klonuti, uzdignute glave idemo dalje

Igrač Zrinjskog za SportSport.ba

Peko: Ne smijemo klonuti, uzdignute glave idemo dalje

M. Maksimović

Utakmica protiv Željezničara neće u lijepom sjećanju ostati fudbalerima Zrinjskog koji su cijelu jesen u Premijer ligi igrali dosta dobro, s izuzetkom subotnje utakmice zahvaljujući kojoj je između ostalog Sarajevo Zrinjskom prišlo na svega četiri boda. Ivan Peko i tu prednost vidi kao vrlo dobru za svoj klub.

“Teško jeste, ali moramo se vratiti igrama kao s početka sezone. Tako trebamo igrati u proljetnom dijelu i onda neće biti problema. Do tad moramo pobijediti Vitez i dobro odmoriti. Tri posljednja meča nažalost pokvarila su dojam , ali takav je fudbal. U prošlosti nas je išlo, a druge nije. Sad je obrnuto, ali ne smijemo klonuti. Uzdignute glave trebamo ići dalje”, rekao je Peko, osvrćući se na subotnjih 90 minuta Pod Bijelim brijegom.

“Utakmica je otišla na stranu Željezničara nakon što smo propustili realizovati jedanaesterac. Prvi i drugi pogodak primili smo u najgore vrijeme, dok je treći uz isključenje Jakovljevića značio kraj nadanjima”, prisjetio se Peko.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi