Peko sutra na pregledu, lakša povreda Jamaka

Novosti iz Zrinjskog

Peko sutra na pregledu, lakša povreda Jamaka

Pred nastavak borbe za titulu glavobolje treneru Zrinjskog su zadale povrede Ivana Peke i Nermina Jamaka. 

Aktuelni bh. prvak na gostovanju kod Slobode nije uspio doći do pobjede (1:1), a razloga za zadovoljstvo trener Blaž Slišković nije imao ni kada je u pitanju zdravstveni bilten igrača jer su povrede zadobili Peko i Jamak. 

Peko će sutra biti podvrgnut pregledu ultrazvukom kako bi se ustanovilo koliko je ozbiljna povreda mišića zadnje lože koju je zadobio, dok je sa Jamakom stanje nešto bolje. Prvi pregled sugerira kako se ne radi o ozbiljnoj povredi i da bi se već u utorak trebao uključiti u trenažni proces. 

Ipak, medicinski tim mostarskog kluba neće žuriti sa guranjem Jamaka u "vatru" i sve će zavisiti od toga kako se ovaj iskusni vezista bude osjećao. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je remijem u Tuzli ostao na čelnoj poziciji, ali bi je mogao izgubiti ukoliko Željezničar danas pobijedi Radnik u Bijeljini. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi