Perić: Dat ću sve od sebe da postignem gol sutra

Novi napadač Krupe vjeruje u tim

Perić: Dat ću sve od sebe da postignem gol sutra

D. Vejo

Fudbaleri Krupe sutra igraju historijski meč.

Upravo zbog toga, Slobodan Starčević i njegovi izabranici žele da se dokažu pred svojom publikom. Debi u Premijer ligi BiH neće biti ni malo jednostavan. Kao prvi ispit, je ekipa Mladosti DK koja iza sebe ima jednu dobru sezonu u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

"Ja sam uvijek optimista, i iščekujem pozitivan rezultat u sutrašnjem meču sa ekipom Mladosti DK. U klubu se sve radi na profesionalnom nivou. Nadam se da ću ostaviti dobar utisak u historijskoj utakmici za Krupu, te da ću se upisati u strijelce", kazao je za SportSport.ba novi centarfor Krupe, Ozren Perić.

Napadač je pričao i o atmosferi u timu pred početak sezone.

"Osjećamo se dobro, svi djelujemo kao jedna porodica. Naporno radimo, kako bi se što bolje spremili za sutrašnju utakmicu", dodaje on.

Utakmica između Krupe i Mladosti DK igra se sutra od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi