Pomoćnik selektora

Perić: Favoriti smo, ali respektujemo Gibraltar

D. Kurbegović

Od ponedjeljka fudbalska reprezentacija BiH se nalazi u Zenici.

Zmajevi se u Trening centru N/FSBiH spremaju za kvalifikacioni meč protiv Gibraltara koji će se igrati u subotu na Bilinom polju, a u taboru našeg nacionalnog tima ne nedostaje optimizma. 

"Svi igrači su došli skladno planiranom vremenu i onako kako je predviđeno. Milićević se vratio u Belgiju da nastavi oporavak, a na listi povrijeđenih je i Krunić. On je dobio mali udarac u prvenstvu", kazao je pomoćnik selektora Dragan Perić, te se osvrnuo na utakmicu. 

"U narednu utakmicu ulazimo kao favoriti, no respektujemo Gibraltar i vjerujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj - osvojiti tri boda", ističe Perić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nakon dva treninga mogu reći da je veliko zadovoljstvo raditi s ovim momcima i uživamo u svakoj minuti treninga. Što se tiče utakmice, sve baziramo na agresivnoj igri i tako ćemo krenuti od prve minute. Nastojat ćemo da ne dopustimo protivniku neke prilike kojima bi nam stvorio probleme. S takvom igrom nadam se da ćemo doći do tri boda." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi