Perić: Krupi sve najbolje, mene sada čekaju novi izazovi

Bivši napadač Krupe za SportSport.ba

Perić: Krupi sve najbolje, mene sada čekaju novi izazovi

D. Vejo

Među onima koji su napustili Krupu tokom ovog prelaznog roka jeste i iskusni napadač Ozren Perić.

Perić je bio član generacije koja je ostvarila impozantan uspjeh u svom debitantskom nastupu u Premijer ligi BiH. Za svoje bivše saigrače ima samo pozitivne riječi, dok je klubu poželio mnogo sreće u daljem radu.

"Nisam uspio da dogovorim saradnju sa Krupom, iz razloga što su nam ambicije nešto drugačije. O mom, sada već bivšem klubu, imam samo riječi hvale. Iza mene je godina dana sjajnog rada kako sa čelnicima kluba tako i sa odličnim momcima i još boljim profesionalcima. Dokazali smo da pošten rad, iskren i odgovoran odnos, mogu da donesu velike rezultate koje je Krupa ostvarila i tako skrenula veliku pažnju na sebe. Ja Krupi želim sve najbolje u daljem takmičenju, da nastave pokazivati svoju pravu i iskrenu snagu", rekao je za SportSport.ba fudbaler, Ozren Perić.

Ponuda kako kaže ima, ali je sada najvažnije da donese pravu odluku po pitanju istih.

"Ja sam trenutno slobodan igrač. U potrazi sam za novom sredinom. Ponuda ima, ali još uvijek ništa konkretno. Trenutno, sve je bazirano samo na priči", dodaje iskusni napadač.

U dosadašnjoj karijeri, Perić je nastupao za austrijski Šturm, Laktaše, mostarski Zrinjski, banjalučki Borac, Kozaru iz Gradiške, Rudara Velenje, te na koncu Krupu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi