Perić: Moji izabranici su krvarili za dres Zrinjskog

Plemići igraju sve bolje

Perić: Moji izabranici su krvarili za dres Zrinjskog

A. Beganović

Fudbaleri Zrinjskog nastavili su sa dobrim igrama. Naime, nakon Željezničara i Boprca u prvenstvu, Plemići su skinuli skalp još jednom bh. velikanu Sarajevu.

Za dobre partije mostarskih Plemića svakako je jedan od najzaslužnijih trener ovog kluba Dragan Perić, na čiji račun je nakon susreta sipao komplimente i šef struke bordo momčadi, Dragan Jović.

"Želio bih se zahvaliti Joviću na lijepim riječima i naglasiti da je on jedan od najzaslužnijih što sam ja danas trener Zrinjskog", zahvalio se Perić Joviću na komplimentima, te se osvrnuo na sinoćnji susret"

"Dali smo svoj maksimum, imali smo bolju želju. Moji izabranici su danas krvarili za dres Zrinjskog i zbog toga smo pobijedili. Nažalost, nismo smjeli dozvoliti Sarajevu da postigne pogodak, koji ih ostavlja u životu. Sve je otvoreno, no mi ćemo dati sve od sebe kako bismo prošli u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije