Perić: U Bijeljini nastavljamo pobjednički niz

Gradiščanci optimistični pred meč u Bijeljini

Perić: U Bijeljini nastavljamo pobjednički niz

D. Vejo

U okviru trećeg kola Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske fudbaleri Kozare iz Gradiške gostovat će ekipi Zvijezde 09.

U ovaj meč crveno-bijeli ulaze nakon pobjede u prošlom kolu protiv ekipe Tekstilca na svom terenu. U Etno selo Stanišići Gradiščanci ne idu sa bijelo zastavom.

"Preokretom protiv Tekstilca na svom terenu dokazali smo da možemo igrati dobar fudbal. U Bijeljinu idemo da nastavimo pobjednički niz. Tim smo koji svima može pomrsiiti račune. Svi smo podjednaki u ovom rangu takmičenja, na nama je da damo sve od sebe", kazao je za SportSport.ba napadač Kozare, Ozren Perić.

Utakmica između Zvijezde 09 i Kozare igra se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi