Pervan: Bilo je nervoze, važnost utakmice je bila velika

Fudbaler Čapljine

Pervan: Bilo je nervoze, važnost utakmice je bila velika

U utakmici za infrakt, Čapljina je na kraju ipak uspjela poraziti Goražde na domaćem terenu i tako upisati zlata vrijedne bodove u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Jedan od strijalaca za Čapljince u pobjedi od 2:1 bio je 22-godišnji Pero Pervan, koji je zadovoljan ishodom i sretan zbog bodova.

“Utakmica nije bila onakva kakvu smo očekivali, bilo je teško od samog početka uz mnogo nervoze, vjerovatno jer su važnost i ulog bili veliki. Postigao sam na sreću pogodak i nadam se da je ova pobjeda donijela mirnoću i sigurnost u naš klub”, rekao Pervan koji se pozitivnim ishodima nada i na narednim utakmicama.

“U dvije naredne utakmice želimo izvući makar jednu pobjedu, Sloga iz Simin Hana je sljedeća, a onda zadnje kolo igramo protiv Bosna Seme. Nadamo se da ćemo uspjeti  izboriti opstanak, odnosno da ćemo osvojiti ta tri potrebna boda”, dodao je Pervan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina se u Prvoj ligi Federacije BiH trenutno nalazi na osmom mjestu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi