Petarda Širokog, kadeti Slobode slavili u Sarajevu

Slavili i Zrinjski, te Krupa

Petarda Širokog, kadeti Slobode slavili u Sarajevu

A. Beganović

Danas su u novu sezonu krenuli i kadeti. Odigrana su četiri susreta na kojima je postignuto 15 pogodaka, a najubjedljiviju pobjedu ostvarili su mladi fudbaleri Širokog Brijega koji su na gostovanju kod Viteza slavili 5:0.

U ubjedljivoj pobjedi Širokog naditezom po dva pogotka su postigli Kristijan Markota i Domagoj Marušić, dok se u listu strijelaca upisao i Mate Pirić.

Golovima Andreja Novakovića i Pavla Ćeranića kadeti Krupe su slavili na gostovanju kod Mladosti (2:0), dok su mladi fudbaleri Slobode u Sarajevu savladali Olimpic (2:1). Haris Kotarević i Armin Hodžić su pogađali za Slobodu, a za Olimpic je pogodak postigao Aldin Mulahmetović.

U duelu Radnika i Zrinjskog postignuto je pet pogodaka, a Plemići su slavili rezultatom 3:2. Igor Savić, Lovro Kordić i Toni Šunjić su pogađali za Zrinjski, dok je za Radnik oba pogotka postigao Radovan Vujić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi