Petković: FSRS će imati svoje kandidate u svim selekcijama

Uskoro sastanak s Pirićem

Petković: FSRS će imati svoje kandidate u svim selekcijama

E. Škorić

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske, Rodoljub Petković, kazao je da će FSRS predložiti svoje kandidate za sve nogometne selekcije naše zemlje.

Petković je u razgovoru za naš portal kazao da će u toku ove sedmice biti održan sastanak sa Denijalom Pirićem, koordinatorom svih selekcija u NFSBiH, kojem će biti dostavljena lista kandidata iz RS-a za mjesta u svim nogometnim selekcijama BiH.

“Trebali smo već održati sastanak s Pirićem, ali on je otkazan zbog hitne sjednice Izvršnog odbora. U svakom slučaju, u toku ove sedmice održat ćemo sastanak sa gospodinom Pirićem i tu ćemo prezentovati naše kandidate. Sigurno je da ćemo imati svoje kandidate u svim selekcijama, uključujući A selekciju, omladinske selekcije i žensku selekciju”, rekao nam je Petković.

On nije želio da otkriva imena kandidata, ali je istakao da se nekima već vode pregovori. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.