Petrović: Dobili smo jako bitnu utakmicu

Trener Plavih zadovoljan

Petrović: Dobili smo jako bitnu utakmicu

M. Šljivak

Željezničar je danas u Bijeljini pobijedio Radnik s 1:0 i tako je ponovo došao do vrha tabele u prvenstvu BiH.

Trener Plavih s Grbavice Slavko Petrović veoma je zadovoljan nakon pobjede, ali ističe da je utakmica bila veoma loša.

"Dobili smo jako bitnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo jako loše, kvalitet je meča je bio loš. Mi smo presretni zbog tri boda", rekao je Petrović, te je dodao:

"Mi nismo gubili bodove na ovim manjim mečevima i to je naša prednosti. Vi znate da mi moramo igrati na oba fronta. Ne možemo čuvati ekipu, ali ipak mislim da imamo kadra ići ćemo dokle možemo", istakao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo je sada bod ispred Zrinjskog, a do kraja sezone je ostalo još pet utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi