Petrović i Velež sporazumno raskinuli ugovor

Potvrdio mostarski tim

Petrović i Velež sporazumno raskinuli ugovor

Ante Petrović i FK Velež danas su sporazumno raskinuli ugovor, potvrdio je mostarski klub.

U ovoj sezoni Petrović je imao velikih problema sa povredama, koje nisu dozvolile da uhvati takmičarski ritam, pa je tako nakon više od godinu dana raskinuta saradnja između dvije strane. 

"Hvala svim ljudima u klubu, hvala navijačima. Nadam se da će se Velež vratiti tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga. Čast mi je bila što sam imao priliku da nosim dres Veleža. Hvala treneru Rahimiću, Kodri, 

„ Hvala svim ljudima u Klubu, hvala navijačima. Nadam se da će se Velež vratiti tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga. Čast mi je bila nositi Veležov dres. Hvala treneru Rahimiću, Kodri, Melheru, Trnovcu i Ćemaloviću koji su radili sa mnom u proteklom periodu", kazao je, između ostalog, Petrović pri odlasku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Petrović je u Mostar stigao u ljeto 2016. godine iz švedskog kluba po imenu Umea. Prethodno je igrao za Mannheim, Neretvanac, GOŠK i omladinske kategorije  Širokog Brijega. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi