Petrović: Lendrić? Može da se oprosti, ali svemu dođe kraj

Trener Željezničara

Petrović: Lendrić? Može da se oprosti, ali svemu dođe kraj

E. Škorić

Slavko Petrović vratio se u Bijeljinu, ali na klupi Željezničara, te je slavio s 2:1 protiv bivšeg kluba Radnika.

Petrović je s dosta uspjeha vodio Radnik, no sada želi osvajati trofeje sa Željezničarom. Iako su njegovi igrači još daleko od toga, Petrović je svjestan da ovakve utakmice donose puno.

"Poslije pauze, prvi gol koji smo postigli  bio je jako važan psihološki, ali nismo ga dugo zadržali. Volio bih da vidim tu situaciju kod penala, govore mi da je Ostojić igrao rukom. Ali to je sve sastavni dio fudbala. Mislim da je naša pobjeda zaslužena i sada sa optimizmom dočekujemo derbi sa Sarajevom", rekao je Petrović, dodavši:

"Lendrić je imao tri idealne šanse i divje je morao da realizuje. Jednostavno, neće ga. On jako puno radi za ekipu, može malo da mu se oprosti, ali ipak svemu dođe kraj. Rad za ekipu je fenomenalan, ali kada imaš takve šanse, moraš makar jednu da realizuješ".

Petrović je dodao da će Plavi reprezentativnu pauzu iskoristiti da odrade jedne kraće pripreme u Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo u srijedu u Međugorje na mini pripreme i tamo ćemo ostati vikend, te odigrati prijateljski meč sa Splitom".


FK Radnik B. - FK Željezničar 1-2 - Izjava... by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti