Petrović: Mislili su da sam lud kada sam spominjao Evropu

Trener Radnika nakon meča Kupa

Petrović: Mislili su da sam lud kada sam spominjao Evropu

M. Šljivak

Ekipa Radnika osvojila je danas prvi trofej u klupskoj povijesti. Pobijedili su Slobodu s 3:0, te su osvojili Kup Bosne i Hercegovine.

Trener tima iz Bijeljine Slavko Petrović presretan je zbog trijumfa, a

"Mislim da smo zasluženo osvojili, bili smo bolji na terenu. Ovo je veliki dan za grad Bijeljinu, klub i za igrače", rekao je Petrović, te je dodao:

"Ja sam u ugovor rekao da se stavi ugovor za Evropu. Svi su milili da sam lud, na kraju se obistinilo i sretan sam zbog toga", istakao je Petrović.

Husref Musemić, trener Slobode, čestitao je protivniku na pobjedi.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Zaslužena pobjeda Radnika. Pokazali su da su bolji na terenu i zasluženu su ovojili Kup. Ostaje nam da se odmorimo i da vidimo šta ćemo dalje", rekao je Musemić.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi