Petrović: Moji igrači igraju pod strahom

Trener Tuzlaka pred Krupu

Petrović: Moji igrači igraju pod strahom

M. Šljivak

Sloboda će sutra u susretu 14. kola Premijer lige BiH ugostiti ekipu Krupe.

Domaći fudbaleri u meč ulaze sa imperativom pobjede, ali će u ovom duelu biti bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Trener tima sa Tušnja Slavko Petrović ističe da je Krupa veoma neugodan tim i da će pokušati sve kako bi došli do bodova.

"Poraz u Bijeljini smo jako skupo platili, četiri igrača su van trenažnog procesa. Imali smo jako puno fudbalera u trenažnom procesu iz juniorskog pogona, te će se neki od njih naći u sastavu", istakao je Petrović, te je dodao:

"Krupa je jedna jako dobra ekipa i njene dobre partije nisu više nikome iznenađenje. Imaju dosta visokih fudbalera i mi u ovom meču moramo biti jako pametni i sve te prekide neutralisati. Oni na strani igraju jako dobro, izgubili su od Zrinjskog i Željezničara, te se vidi da su jako neugodna ekipa na gostovanju. Pokušali smo da razgovaramo sa igračima nakon Bijeljine. Moji fudbaleri igraju pod strahom, ali nema razloga za to. Imaćemo par lakših utakmica poslije Krupe i moraćemo donijeti što više bodova. Vrijedi istaći da fudbaleri Krupe  igraju idealan kontra napad, doveli su ga do savršenstva. Mi ćemo pokušati sve da dođemo do bodova, ali biće veoma teško", rekao je Petrović.

Ibrahim Škahić također vjeruje u pozitivan rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni smo da nam dolazi jedna jako dobra ekipa Krupe. U velikoj smo krizi, ali  moramo izaći što prije iz ove nevolje. Moramo dati sve od sebe, jer bodovi su nam neophodni u sutrašnjem susretu", kratak je bio Škahić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi