Petrović: Ne mislimo ispuštati prvu poziciju

Golman Rudara za SportSport.ba

Petrović: Ne mislimo ispuštati prvu poziciju

D. Rakanović

Fudbaleri Rudara savladali su na gostovanju Kozaru rezultatom 3:1, u okviru petog kola Prve lige Republike Srpske.

Golman Rudara Nemanja Petrović smatra da je njegova ekipa u duelu protiv Kozare zasluženo slavila. 

"Odlično smo otvorili utakmicu, postigli rano pogodak. Domaćin je morao krenuti u napad što je nama stvorilo prostor za kontra napade, a jednu smo odlično iskoristili pred sam kraj prvo poluvremena. Kozara je u drugom poluvremenu krenula na sve ili ništa i uspjeli su postići jedan gol, ali smo riješili pitanje pobjednika trećim pogotkom. Mislim da smo ipak kvalitetnija ekipa i da smo zasluženo slavili", rekao je za SportSport.ba Petrović.

Rudar je pobjedom protiv Kozare došao na prvo mjesto sa 13 bodova. 

"Došli smo na mjesto na kojem smatram da trebamo biti, cilj ove godine je ulazak u Premijer ligu BiH. Sigurno da neće biti lako, ali imamo najviše ambicije u ovoj sezoni", rekao je Petrović.

Rudar sutra u okviru šesnaestine Kupa Republike Srpske igra na gostovanju protiv Slobode. 

"Idemo u Mrkonjić Grad da pokušamo da izborimo prolaz u narednu fazu Kupa RS-a. Očekuje nas izuzetno teška utakmica jer je Mrkonjić Grad jedno od najtežih gostovanja gdje su padali i klubovi iz višeg ranga, ali vjerujem da smo kvalitetnija ekipa", naveo je Petrović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U šestom kolu Prve lige Rudar će na svom terenu igrati protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva. 

"Za vikend dočekujemo uvijek neugodnu Slaviju favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu. Zasjeli smo na prvu poziciju i ne mislimo je ispuštati", rekao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije