Petrović: Neki nogometaši mogu više, ali ne žele

Optimizam u redovima Tuzlaka pred sutrašnju utakmicu

Petrović: Neki nogometaši mogu više, ali ne žele

E. Dindić

Danas je  na Tušnju organizovana press-konferencija u povodu gostovanja ekipe Slobode u Gračanici u okviru 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Bratstva u Gračanici, dok je predsjednik kluba Senad Mujkanović bio prisutan i spreman da odgovara na tekuća pitanja u klubu s obzirom da je u klubu sa Tušnja velika rezultatska  kriza.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović najavio je sutrašnji duel Kupa Bosne i Hercegovine sa ekipom Bratstva iz Gračanice. 

"Veliki derbi jer ekipa Bratstva je uvijek naložena protiv nas. Moramo konačno da se trgnemo, da odradimo kako treba  da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Mi smo favoriti, ali trebamo da to dokažemo na terenu. Neki fudbaleri  su pokazali da  mogu, odnosno da imaju limite i to je uredu. Međutim ima fudbalera koji mogu više, a ne žele i to je problem. Želimo prolaz u Kupu, ali moramo da budemo mnogo bolji nego do sada", rekao je Petrović. 

Amer Ordagić, kapiten Slobode, nije krio optimizam pred sutrašnji duel sa ekipom iz Gračanice. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nalazimo se u negativnoj rezultatskoj seriji, imamo problema sa realizacijom.  Ali sutra moramo izaći na teren i pokazati zašto nosimo dres ovog kluba. Od prvog minuta moramo biti agresivni i jaki, ako želimo prolaz u Kupu ", kratak je bio Ordagić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi