Petrović: Nema predaje, Radnik napadamo svim silama

Kapiten Kozare o Kupu i ligi

Petrović: Nema predaje, Radnik napadamo svim silama

D. Vejo

FudbalerI Kozare iz Gradiške danas su dobili svoje protivnike u osmini finala Kupa Republike Srpske.

Riječ je o Radniku iz Bijeljine koji zna samo za dobre rezultate u Premijer ligi BiH. 

"Dobili smo teškog protivnika u Kupu. To je jedna ozbiljna ekipa koja igra već dvije do tri godine ozbiljan i kvalitetan fudbal u Premijer ligi BiH. Ali mi se nećemo predavati, oni jesu favoriti ali na terenu ćemo se boriti pa ko bude bolji neka prođe dalje. Očekujem da se i stadion popuni, da dođe što više gledalaca kao protiv Olimpica i uz podršku naših navijača da ostvarimo prolaz u dalji tok takmičenja", ističe za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Fudbaler crveno-bijelih osvrnuo se i na predstojeći meč u ligi.

"Gostovanje u Šamcu je uvijek neugodno. Borac je zadnji timm na tabeli ali to nas ne smije zavarati. Moramo opušteni ući u susret. I u Banjaluci su pokazali da mogu dobro odigrati. Međutim, mi smo spremni, nemamo problema sa povredama a u utakmicu ćemo ući maksimalno angažovano i ozbiljno, teočekujem pozitivan ishod", zaključeje štoper Gradiščanaca.

Utakmica između Borca i Kozare igra se sutra od 15.30 sati, dok je u istom terminu samo u srijedu Kozara domaćin ekipi Radnika u Kupu RS.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi