Petrović: Nemamo pravo na kiks

Radnik na prekretnici

Petrović: Nemamo pravo na kiks

Semberijski derbi protiv Mladosti tim Radnika dočekuje sa dosta straha, jer bi poraz od komšija ovaj tim i definitivno gurnuo na samo dno tabele. Radniku ne ide najbolje u ovoj sezoni i klub je u velikoj krizi.

"Morat ćemo da se trgnemo, jer izbora nema, pobijediti moramo. Bit će teško protiv komšija, jer i oni su u očajnoj seriji i njima su bodovi potrebni. Pobjednik će uhvatiti priključak sa sredinom tabele, a poraženi ide u ambis. Mi pravo na kiks nemamo i od igrača očekujem maksimum i tri boda", kategoričan je trener Radnika Slavko Petrović.

Stručni štab neće imati problema oko sastava tima, jer svi igrači su na raspolaganju treneru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.