Petrović: Nije Radnik loš, mi smo dobri

E. Škorić

Trener Željezničara Slavko Petrović prezadovoljan je igrom svojih izabranika u duelu s Radnikom.

Željo je u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH u Bijeljini odigrao 2:2, ali je danas s 2:0 pobijedio Radnik na Grbavici.

"Ove dvije utakmice su pokazale da se igrao dobar fudbal. Treba momcima skinuti kapu i odati velio priznaje. Niej malo za 10 dana odigrati ovako četiri teške utakmice. Mislim da smo dominirali, imali smo puno šansi koje nismo iskoristili i to je moglo da se osveti. Radnik je ovdje pokazao kao kvalitetna ekipa, koja je jedno mjesto iza nas. Zaslužena pobjeda. Ovu utakmicu arhiviramo, okrećemo se utakmici u subotu. Nadam se da će igrači dobiti malo vremenna da se regenerišu", rekao je Petrović, pa je dodao:

"Nisam danas Radnik vidio kao loš, više sam nas vidio kao dobar tim. Krenul ismo ofanzivnije, željeli smo da postignemo gol. Ekipi sam rekao na poluvremenu da mora da nastavi tako. No, ne bih rekao da je Radnik loš, mi smo dobri".

Petrović je imao samo  riječi hvale za Muhammeda Musu, koji je danas dobio šasnu od prve minute.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Kada stavite desnog beka na lijevu ofanzivnu poziciju, ja sam prezadovoljan. Znao sam da to Musa može. On nam sigurno može pomoći. Kada se i Crnov vrati, imat ćemo još veću konkurenciju", dodao je Petrović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi