Petrović: Nisam mađioničar

Trener Radnika o porazu

Petrović: Nisam mađioničar

Radnik nije uspio da odigra treću utakmicu bez poraza. Borac je slavio u Bijeljini i treneru ovog kluba je ostavio mnoga otvorena pitanja.

"Nisam mađioničar pa da za kratko vrijeme riješim neke stvari. Prije Borca osvojili smo četiri boda, ali nismo mnogo naučili. Jednostavno, svoje šanse nismo iskoristili, a protivnik svoju jednu jeste i zasluženo je pobijedio. Neigranje Ćosovića i Ostojića bio je nenadoknadiv gubitak," rekao je trener Petrović.

Srbijanski stručnjak nema dvojbi kad je u pitanju konačan plasman.

"Radnik ima loš početak sezone, ali gotovo sigurno ćemo sačuvati status premijerligaša. Još je dosta bodova u igri," smatra Slavko Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.