Petrović o Jahiću: S njim nemam nikakve planove

Jasan odgovor trenera Plavih

Petrović o Jahiću: S njim nemam nikakve planove

S. Mlaćo

Iako najavljen kao veliko pojačanje iskusni Sanel Jahić nije se mnogo naigrao u dresu Željezničara.

Naime, odlukom stručnog štaba FK Željezničar je suspendovao Jahića početkom 11. mjeseca prošle godine, a ovaj igrač je zatim javno prozvao trenera Slavka Petrovića, te se obratio Sindikatu profesionalnoh fudbalera u BiH.

Jahić već odavno nije u trenažnom procesu sa timom s Grbavice, a na današnjoj press konferenciji pomalo iznenađujuće Petrović je  dobio pitanje upravo o statusu ovog iskusnog fudbalera.

"Jahić je član FK Željezničar s kojim ja nemam nikakve planove. On nije u našim planovima i ne igra nikakvu ulogu", kazao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jahić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao i za "A" reprezentaciju naše zemlje, a nosio je i dresove klubova u Švicarskoj, Turskoj, Španiji, Škotskoj, Francuskoj...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi