Petrović protiv Sarajeva ima posebnu motivaciju

Sloboda dočekuje Sarajevo

Petrović protiv Sarajeva ima posebnu motivaciju

Fudbaleri Slobode i Sarajeva sutra će na stadionu Tušanj odigrati veliki derbi 11. kola Premijer lige BiH.

Tim povodom danas je održana i press konferecnija od strane tuzlanskog kluba, a na njoj se prisutnima obratio trener Slavko Petrović.

On je potvrdio da su se Filip Erić i Azir Muminović nakon problema sa povredama priključili treninzima i očekuje da će biti spremni za utakmicu protiv Sarajeva. 

To su svakako dobre vijesti za tuzlansku ekipu obzirom da Petrović sutra zbog kartona neće moći računati na Todorovića, Osmanagića i Ćuluma. 

Također, Petrović je otkrio da protiv Sarajheva ima posebnu motivaciju, a postoji i razlog. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Dok sam vodio Radnika i Želju nisam pobijedio Sarajevo, meni lično je to dodatni motiv da sutra konačno probam dobiti Sarajevo, moja motivacija je visoka. Međutim sa trenutnim kadrom i sa bodom bij bio zadovoljan", rekao je Petrović.

Podsjetimo, sutrašnji meč na Tušnju igra se s početkom od 18.00 sati. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi