Petrović: Ovaj tim može igrati protiv velikana

Trener FK Sloboda

Petrović: Ovaj tim može igrati protiv velikana

M. Šljivak

Trener FK Sloboda Slavko Petrović zadovoljan je nakon pobjede nad Željezničarom.

Sloboda je do tek druge pobjede u sezoni došla protiv velikog rivala, a Slavko Petrović je tako slavio protiv bivšeg tima.

Petrović je veoma zadovoljan onim što je njegov tim pokazao protiv ekipe s Grbavice.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, a  mogu da kažem da više smo i željeli tri boda. Pružili smo maksimum i vidjeli smo da pored malo bodova kojes mo osvojili, ovaj tim može igrati protiv velikana. Utakmica je bila napeta, ja sam jako sretan. Pobjeda nam jako puno znači, jer da smo je izgubili bili bismo u zoni ispadanja.", istakao je Slavko Petrović nakon neča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je ovom pobjedom došla do devete pozicije na tabeli Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi