Petrović: Pobjeda nad Čelikom rješava sve

Trener Radnika pred meč s Čelikom

Petrović: Pobjeda nad Čelikom rješava sve

M. Šljivak

Još jedan korak dijeli fudbalare Radnika do ostvarenja cilja, opstanka u Premijer ligi. 

Da bi prebrinuli sve brige potrebna im je pobjeda protiv neugodnog Čelika koji u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi.

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Znamo da nam tri boda rješavaju sve probleme i sve ćemo uraditi da pobijedimo Čelik", rekao je trener Slavko Petrović.

Srbijanski trener na klupi bijeljinskog sastava kaže da će od svoje ekipe tražiti ofanzivu od prvog minuta.

"Ako želimo pobijediti moramo da napadamo. Bilo bi dobro kad bi što prije postigli pogodak, jer to bi ekipi puno značilo na samopouzdanju", precizan je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladen Žižović je najveći adut ekipe pred ovaj susret.

-Ulog je ogroman i zato moramo adekvatno da odgovorimo. Pobjeda je imperativ i zbog toga ne smijemo da kiksamo", kaže Žižović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.