Petrović: Pobjeda vrijedna opstanka

Radnik ostvario cilj

Petrović: Pobjeda vrijedna opstanka

E. Škorić

U stručnom štabu Radnika su zadovoljni poslije minimalne pobjede nad Veležom od 1:0 do koje su došli u samom finišu utakmice.

"Tokom cijele utakmice igrali smo visoko, napadali smo protivnika i moji igrači su pokazali veliku borbenost. Upravo je pobjeda došla kao nagrada za borbenost mojih igrača. Sad smo napravili veliki korak ka opstanku i ubijeđen sam da ćemo nastaviti u istom ritmo do kraja sezone", kazao je nakon utakmice trener Radnika Slavko Petrović.

On tvrdi da je je njegov tima imao i dosta sreće u ovom susretu.

"Mi smo izgubili od Širokog Brijega, iako smo na terenu bili bolji. Nakon toga mogli smo da pobijedimo na Grbavici i u Banjoj Luci, ali nismo imali sreće. Sad nam se to sve vratilo u finišu susreta protiv Veleža. Ovo je pobjeda vrijedna opstanka", zaključio je trener Radnika Slavko Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.