Petrović: Poklonili smo im gol i to nas je koštalo

Trener Želje nakon meča na Grbavici

Petrović: Poklonili smo im gol i to nas je koštalo

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara poraženi su danas na domaćem terenu od Širokog (0:3) u revanš meču polufinala Kupa BiH.

Željo se nije uspio plasirati u finale Kupa BiH iako su na Grbavici očekivali da mogu stići zaostatak iz prve utakmice (1:0). Ipak, Široki je rano postigao dva gola što je odlučilo ovaj meč. Nakon utakmice Slavko Petrović je izjavio da je kardinalna greška iz pete minute presudila danas.

"Nakon pet minuta igra napravili smo kardinalnu grešku i poklonili smo gol. Nije se bilo lako vratiti nakon što smo primili i drugi. Momci su pokušali, ali nisu uspjeli. Moglo se doći do 2:2 do kraja prvog dijela jer je Zeba promašio penal, a Stevanović je imao  još jednu dobru šansu. Realzacija nam je bila katastrofalna i mora se priznati da je Široki u dvije utakmice bio bolji i ja im čestitam", rekao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi