Petrović povukao prvi potez i otpisao petoricu fudbalera

Pronašao 'trule jabuke'

Petrović povukao prvi potez i otpisao petoricu fudbalera

Novi šef stručnog štaba FK Željezničar Slavko Petrović povukao je prvi radikalan potez od dolaska na klupu kluba sa Grbavice.

Kako piše Klix.ba, novi trener Plavih je odlučio otpisati petoricu dosadašnjih prvotimaca našeg najtrofejnijeg kluba i, prema istom izvoru, više neće računati na Senada Husića, Dinu Bevaba, Denisa Pozdera, Mirzu Halvadžića i Dimitrosa Toskasa.

Od ove petorice fudbalera, čak četvorica su stigla u posljednjem prelaznom roku (Husić, Bevab, Pozder, Toskas), dok je mladi Halvadžić stigao prošle zime, ali se nikada nije uspio izboriti za minutažu u plavom dresu.

Podsjetimo, Petrović je nakon potpisivanja ugovora sa Željezničarom poručio da mu ne trebaju novi igrači, te da će u najkraćem mogućem roku pokušati uvidjeti koji su to fudbaleri 'trule jabuke' u timu koji je prekobrojan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klub će sa pomenutim fudbalerima pronaći rješenje, a ostaje da se vidi s kim će se sporazumno raskinuti ugovor, a ko će na posudbu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi