Petrović: Sve osim poraza, bio bi uspjeh

Rudar gostuje Drini u derbiju kola

Petrović: Sve osim poraza, bio bi uspjeh

D. Vejo

Derbi 16. a ujedno i posljednjeg kola Prve lige Republike Srpske, bar kada je u pitanju jesenji dio, odigrat će se u Zvorniku gdje će domaća Drina ugostiti ekipu Rudara iz Prijedora.

Ovo će biti okršaj prošlogodišnjih premijerligaša, koji će donijeti kvalitetan fudbal. Trenutno, Prijedorčani zauzimaju drugu poziciju na tabeli, sa tri boda manje od vodećeg banjalučkog Borca dok su Zvorničani petoplasirani tim u ligi. Svoje viđenje predstojećeg meča, kazao je jedan od igrača gostujuće ekipe.

"Čeka nas težak test u Zvorniku. Sigurno da tamo ne idemo da se branimo. Tokom čitave sedmice spremali smo se za tu utakmicu kvalitetno i uigravali se. Sve osim poraza za nas bio bi uspjeh. Ali sigurno da će biti teško, jer znamo kakav kvalitet ima naš protivnik", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Novica Petrović.

Utakmica između Drine i Rudara igra se sutra od 13.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi