Šef stručnog štaba FK Željezničar

Petrović: Tri boda moramo osvojiti, svi su kao zapete puške

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi će otvoriti gostovanjem kod FK Krupa.

Meč se igra u nedjelju, a medijima se danas uoči treninga obratio Slavko Petrović, šef stručnog štaba Plavih sa Grbavice.

"Vrijeme je da sezona krene nakon šest i pol nedjelja pauze, a svi su ko zapete puške. Imamo gostovanje koje možemo računati kao teže i na jednoj podlozi koja nama ne leži. Odradili smo sve domaće zadatke u pauzi, igrači su spremni i ja nemamo glavobolje ako igrači ispoštuju sve što se dogovorimo. Tri boda su u opticaju i moraju se osvojiti pod svaku silu", kazao je Petrović.

Samo jedan fudbaler neće biti na raspolaganju Željinom šefu struke. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče zdravstvenog biltena, jedini koji nije u trenažnom procesu jeste Crnov. Ostalo je sve u trenažnom procesu i trener ima glavobolju", jasan je Petrović, koji je govorio i o pripremama, te pojačanjima. 

"Odradili smo fenomenalan zimski prelazni rok, s obzirom da nema puno igrača u opticaju. Možemo biti zadovoljni, a što se tiče priprema, prvi dio smo imali problema u Sarajevu, ali smo to preboljeli te nastavili raditi u kontinuitetu. U Antaliji smo imali zaista jako kvalitetne protivnike i izvojevali smo dobre rezultate koji ekipi mogu dati samopouzdanje".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi