Mourinho: Kada Matić zatraži izmjenu, znate da je nešto ozbiljno

Posebni nakon meča

Mourinho: Kada Matić zatraži izmjenu, znate da je nešto ozbiljno

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je primoran da veznog fudbalera Nemanju Matića izmjeni u 54. mintui meča protiv Watforda. 

Crveni đavoli su pomenutu utakmicu 14. kola Premiershipa riješili u svoju korist rezultatom 4:2, a Marić je tražio izmjenu u 54. minuti zbog problema sa povredom. Mourinho je nakon meča rekao da se to ne događa često i da je znao da je nešto ozbiljno u pitanju.

"Izgubili smo na stabilnosti kada je Matić morao izaći iz igre. Ipak, najvažnije je da smo osvojili tri boda. Kada Matić traži izmjenu, to radi samo ako je nešto ozbiljno u pitanju. U pitanju je bio problem sa mišićem", pojasnio je Posebni nakon meča.

Podsjetimo, United već za četiri dana očekuje veoma težak meč na gostovanju kod Arsenala u okviru 15. kola Premiershipa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi